Kuvituskuva

IRR-TV:n työn ystävien kustantamat Uudet testamentit, Johanneksen evankeliumit ja evankelioivat missiokirjat ovat löytäneet tiensä Venäjän yhteistyöseurakuntiemme evankelistojen jautta aina itäisen Venäjän kaukaisimpiinkin kolkkiin. Siellä nämä kirjat ovat vaikuttaneet ihmeellisellä tavalla siihen, että ihmiset ovat löytäneet tiensä Jeesuksen kautta Jumalan luokse. Venäjän evankeeliset seurakunnat ovat tilanneet tälle vuodelle 2020 yhteensä yli 1.2 miljoonan kirjaa lisää. IRR-TV painattaa edelleen lisää seurakuntien toivomia kirjoja sitä mukaa, kun taloudelliset resurssimme sen sallivat.

Missiokirjojen jakoa Siperiassa
Evankeliumintyöhön tarvittavien kirjojen mää voi tuntua ensi lukemalta suurelta, mutta yhdelläkin kirjalla on suuri merkitys. Yhden kirjan painattaminen maksaa vain 1,50 euroa. Jokainen kirja voi merkitä yhden ihmisen pelastumista. Hän voi kokea elämässää suurimman muutoksen Jeesuksen Kristuksen avulla saadessaan käsiinsä luettavaksi materiaalia, jossa on Jumalan sanaa. Kyse on yhdestä yksilöstä ja yhdestä kirjasta, jonka me voimme kustantaa. Kokemuksemme on osoittanut myös, että monesti missiokirjan välityksellä uskon löytänyt henkilö jakaa kirjan eteenpäin lähipiirilleen ja näin evankeliumin leviäminen moninkertaistuu.

Kuvituskuva

Kuvituskuva

Volgogradissa asuva Larissa kertoi meille oman tarinansa: “Mennyt sunnuntai oli päivä, jolloin koin uudestisyntymisen. Luin missiokirjaa puolenyön aikaan. Kirjassa kerrottiin, kuinka saan syntini anteeksi, kuinka voisin kokea uudestisyntymisen. Herättyäni aamulla tein niin kuin kirjassa neuvottiin. Otin käteeni kynän ja paperin, jolle kirjoitin kaikki syntini. Luettelosta tuli pitkä.

Sen jälkeen luin Raamatusta 1. Johanneksen kirje 1:9. Siinä sanottiin: ” Jos me tunnus-tamme syntimme, on hän uskollinen niin, että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Seuraavaksi toteutin kirjassa olevan neuvon. Revin paperin ja heitin sen pois. Sillä hetkellä koin, kuinka valtava ilo täytti sydämeni. Koin, että olin vapaa menneistä synneistäni. Se oli valtava kokemus.

En enää halunnut tupakkaa, alkoholia, miesten seuraa. Sain luovuttaa kaikki syntini Jumalalle. Sittemmin tyttäreni on tullut uskoon ja luotan, että myös poikani tulee uskoon.”

Kiitos, että olet muistanut Venäjän kansaa rukouksin ja tukenut kirjallisuustyötä! Samalla saamme yhdeessä olla siinä mukana, mitä Jumala tekee kylvetyn sanan kautta. Mahdollisuuksiesi mukaan voit tukea Venäjän kirjallisuustyötä viitteellä 2422 tästä linkistä. Jumala sinua runsaasti siunatkoon, kun olet mukana Hänen sanansa levittämisessä suuressa naapurimaassamme!

IRR-TV:n toimitus