Tämä kuva on vapautetusta Hersonin kaupungista marraskuussa 2022. Tammikuussa kaupunkia tulitettiin uudelleen. Seurakunnan avustus ja sielunhoidollinen työ jatkuu ilman taukoa. Kuvassa sotilaspastori Gennady Mohnenko jakaa missiokirjoja, joissa on myös hänen muutoskertomuksensa.

YK:n alainen Maailman terveysjärjestö WHO ilmoittaa, että sota Ukrainassa on traumatisoinut valtavan määrän ihmisiä. WHO:n mukaan 10 miljoonaa ukrainalaista kärsii PTSD-luokituksen mukaisesta, sodan aiheuttamasta traumasta. Ukrainan ulkoministeriön mukaan koko Ukrainan kansa kärsii samasta traumasta eri asteisena.

Medialähetysjärjestönä olemme kulkenut kärsivän Ukrainan kansan rinnalla koko sodan ajan tukien Ukrainaa monin eri tavoin. Esimerkiksi olemme toimittaneet yli 2 000 tonnin painosta humanitääristä apua Ukrainan sotatoimialueen kaupunkeihin, kyliin ja asutuskeskuksiin.

Evankeliumi on paras apu ja Jumalan tarjoama psykiatria sielun tuskaan. Tätä tarkoitusta varten olemme painattaneet ja toimittaneet jo yli 100 000 evankelioivaa missiokirjaa Ukrainan sotatoimialueen perheille, lapsille ja isille.

Meidän tulee painattaa 100 000 kappaleen kirjaerä mahdollisimman pian. Kirjasta löytyy vastauksia elämän suuriin myrskyihin ja samalla se ohjaa lukijan Jumalan tuntemisen tielle. Kirja sisältää parhaat ukrainalaisten muutoskertomukset sekä tiekartan Jeesuksen Kristuksen yhteyteen. Tähän uusintapainokseen on koottu erityisen arvokas lisäosa auttamaan sodan traumoista toipuvia ukrainalaisia toipumaan sodan kauhuista.

Yhden kirjan hinta on yksi euro. Esimerkiksi sadalla eurolla lahjoitat kirjan jo sadalle perheelle. Kirjoja jaetaan jopa etulinjassa taisteleville sotilaille.

Sydänlämpöinen kiitos esirukouksistasi ja tuestasi Ukrainan humanitäärisen ja hengellisen hädän lievittämiseksi!

Hannu Haukka ja IRR-TV:n lähetystiimi

 

P.S. Anna lahjasi Ukrainan missiokirjojen painattamiseksi viitteellä 7595 tästä linkistä. Kiitos Lahjastasi! Voit osallistua tähän keräykseen myös lahjoitamalla MobilePay:n  numeroon 25083.  Voit niin halutessasi soittaa myös seuraaviin lahjapuhelinnumeroihimme, jotka on valjastettu tähän kirjakerykseen 28.4. – 15.5.2023:

0600-11717 25,36 euroa ja paikallisverkkomaksu
(Ukrainan missiokirjat)

 

0700-0-4455 10,26 euroa ja paikallisverkkomaksu
(Ukrainan missiokirjat)