Missiokirjoja yli 8 miljoonaa painettuna 30 kielellä, neljällä mantereella, 108 suurkaupunkiin

Vuoden 2020 aikana saimme palautetta eri kaupungeista ja maista, joissa IRR-TV on toeuttanut yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja seurakuntien kanssa laajoja mediamissioita. Jokaisen mediamission perustyökaluna on missiokirja, jonka sivuilla lukijalle avautuu puhuttelevia paikallisten uskovien muutoskertomuksia.

Ei ole sattumaa,että jokaiseen suurkaupunkimissioon kuuluu muutoskertomuksia. Niitä korostetaan siksi, että myös evankelistat Matteus, Markus, Luukas ja Johannes korostivat niitä evankeliumeissaan. Kahden vuosituhannen aikana seurakunnissa ja kirkoissa on saarnattu ja siteerattu näitä ikivihreitä kertomuksia, koska niiden todistusarvo ja teho on tänäänkin kiistaton.

Kuvittele, miltä tuntuisi lukea evankeliumeja ilman muutoskertomuksia. Ei olisi Sakkeusta, Bartimeusta, ei samarialaista naista, ei tuhlaajapoikaa, sadanpäämiestä, veroherra Matteusta eikä kymmeniä muita elämänsä suurimman muutoksen kokeneita.

Missiokirjoihin on sisällytetty myös tärkeitä osia Jeesuksen opetuksista ja saarnoista. Mukana on helposti ymmärrettävä tiekartta (ohjeistus) uuteen elämään Jeesuksessa Kristuksessa. Lisäksi kirjasta löytyy pelastusta etsivän mallirukous, koska monissa maissa ja kulttuureissa lukija ei osaa rukoilla. Hänellä ei ole ollut aiempaa kosketuspintaa Raamattuun ja Jumalaan.

Kuvissa olevat missiokirjat edustavat osaa miljoonista painetuista missiokirjoista kymmenillä maailman kielillä mukaan lukien venäjä, arabia, heprea, ukraina, espanja, englanti, hindi, bengali, marathi, swahili jne. Jokainen missiokirja on hyvä siemen, joka on kylvetty sukupolvemme kansojen peltoon (Matt. 13:3–8).

Hannu Haukka
IRR-TV:n toiminnanjohtaja

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi lähetystyömme puolesta! Voit mahdollisuuksiesi mukaan tukea IRR-TV:n tekemää medialähetystyötä viitteellä 8484 tästä linkistä. Kiitos esirukouksistasi ja mahdollisesta tuestasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *