Viime vuonna saimme olla todistamassa mitä tapahtuu, kun lähes 400 seurakuntaa, 27 järjestöä ja lukematon määrä yksityishenkilöitä päätti lähteä mukaan tukemaan koko maamme tavoittavaa ”Se löytyi” -evankeliointikampanjaa.

Yhteys löytyi
Kiitos vielä sinulle, joka rukoilit, lahjoitit ja olit käytännön apuna tässä historiallisessa tapahtumassa. Edelleen ihmettelemme ja kiitämme siitä, miten Jumala vaikutti Suomessa. Kristityt yhdistyivät, mikä mahdollisti sen, että massiivisen mediankampanjan kautta tavoitettiin koko Suomen kansa ja 2,2 miljoonan talouteen voitiin toimittaa missiokirja.

Löytyykö missiolle jatkoa?
Mitä tapahtuu syksyn 2022 massiivisen mission jälkeen? Jääkö vain muisto ajasta, jolloin seurakunnat ja Suomen kristityt yhdistivät voimansa tähän suurhankkeeseen? Ei! Ponnistelut ihmisten saavuttamiseksi ”Se löytyi” teeman alla jatkuvat Suomessa myös tänä vuonna. Esimerkiksi vappuna Helsingin Jeesus-marssi-tapahtuma järjestettiin ”Se löytyi”-teemalla. Myös seurakunnat eri paikkakunnilla ovat järjestämässä tapahtumia, joissa hyödynnetään mediakampanjassa tunnetuksi tullutta ”Se löytyi” otsikkoa oman alueen ihmisten tavoittamiseksi.

Vuoden 2022 mission aikana syntyneet seurakuntien väliset toiminta- ja rukousyhteydet on koettu niin arvokkaiksi, että niitä halutaan jatkaa. Ja mikä olisi parempi lähtökohta evankeliumille kuin se, että seurakunnat ja kristityt rukoilevat yhdessä ja yhdistävät voimansa tämän sukupolven tavoittamiseksi. IRR-TV:n tavoite on myös jatkossa rohkaista ja tukea seurakuntia ja muita tahoja jatkamaan hyvää työtä.

Mediassa käydään arvojen sotaa
Suomen valtamediassa on käytännössä vaimennettu kristillisiin arvoihin perustuvat hyvän elämän ohjeet ja periaatteet, joiden  perustalle myös tämän maan ja yhteiskunnan hyvinvointi on aikoinaan rakentunut. Mitä enemmän mediat levittävät kristillisiä arvoja romuttavaa sanomaa, sitä huonommin tämän maan ihmiset voivat.

Kutsuttu vaikuttamaan
Jeesus sanoo, että me olemme maan suola ja maailman valkeus (Matt. 5:13–14). Meidät on kutsuttu toimimaan niin kuin valo ja suola tässä pimeässä ajassa. Meidän sanomamme tulisi kuulua ja näkyä niin kuin ylhäällä vuorella oleva kaupunki, joka ei ole kätkössä. Pimeys on käytännössä luonnollinen seuraus valon puutteesta.

Ajassa-keskusteluohjelmaa kuvataan IRR-TV:n studiolla Keravalla. Ohjelma käsittelee ajankohtaisia teemoja kristilliseen arvopohjaan nojaten. Ohjelmaa toimittavat Jori Asikainen ja Markku Tenhunen.

Kotimaan TV-työ
Suomen media tarvitsee sisältöä, joka toimii vastavoimana valtamedian pimeydelle, jonka sanoma korruptoi ja sairastuttaa yhteiskuntaamme. Siksi jatkamme kotimaassa kristillisten ja kristillisiä arvoja tukevien ohjelmien tuotantoa ja jakelua eri kanavien kautta. Ajankohtaisissa ohjelmissa, kuten ”Ajassa”, pyrimme vaikuttamaan yhteiskuntaamme laajasti. Lisäksi tuotamme ohjelmia, jotka puhuttelevat ja herättävät kristillisen uskon syntymistä. Niiden tavoitteena on saavuttaa juuri ne ihmiset, jotka ovat vieraantuneet kristillisestä uskosta.

Teemme työtä voidaksemme tuottaa yhä enemmän merkityksellisiä ohjelmia ja sisältöjä, jotka puhuttelevat ja vaikuttavat valona ja suolana tämän ajan mediassa ja tavoittavat yhä laajemmin ihmisiä. Tällä hetkellä IRR-TV:n ohjelmia näkyy antenni-TV:ssä kanavalla 16, sosiaalisessa mediassa sekä permanto.fi suoratoistopalvelussa.

Ajassa -keskusteluohjelma käsittelee aikamme vaikeita teemoja rohkealla otteella
IRR-TV:n studiolla Keravalla kuvataan ajankohtaisia ja yhteiskunnallisia teemoja käsittelevää Ajassa-keskusteluohjelmaa. Ohjelmaa on kuvattu ja lähetetty vuodesta 2021 lähtien. Ohjelma nojaa kristilliseen arvopohjaan ja pyrkii tarjoamaan valtavirrasta poikkeavia näkökulmia. Välillä varsin rohkeastikin. Ohjelmassa on käyty mielenkiintoisia keskusteluja mm. woke-kulttuurista, sananvapaudesta, Raamattu-käräjistä, antisemitismistä, abortista, miesten tasa-arvosta, feminismistä sekä monista muista aikamme vaikeista ja kiistanalaisista aiheista. Ohjelmaa toimittavat IRR-TV:ltä Markku Tenhunen ja Jori Asikainen.

Suomalainen media on suossa kristillisen arvomaailman suhteen, ja kristinusko aitona osana elämää on esillä varsin harvoin. Ajassa-ohjelmaa tarvitaan, koska sellaista ei muilla kanavilla ole, toteaa yli neljä vuosikymmentä median parissa työskennellyt toimittaja Markku Tenhunen. IRR-TV:n tuottama Ajassa -keskusteluohjelma esitetään tiistaisin antennitalouksien kanavalla 16 kello 19.45. Ohjelma on nähtävissä samaan aikaan myös verkon kautta osoitteessa www.permanto.fi.

Onko sinulla mielenkiintoinen aihevinkki, jota toivot, että Ajassa-ohjelmassa käsiteltäisiin? Lähetä aihevinkkisi tai kommenttisi ohjelmasta sähköpostitse osoitteeseen info@irrtv.fi.

Haluatko sinä tukea kristillisiä arvoja ja evankeliumin leviämistä Suomessa? Lahjoittaessasi 50 €:a mahdollistat nämä ohjelmat 500 henkilölle antenniverkossa. Saat lisätietoa ja voit lahjoittaa osoitteessa irrtv.fi. Kiitos lahjastasi!

Andreas Wirth
IRR-TV:n varatoiminnanjohtaja

P.S. Anna lahjasi suomalaisten saavuttamiseksi kotimaan radio- ja TV -työn viitteellä 2231 tästä linkistä. Kiitos Lahjastasi!