Kuvituskuva
IRR-TV tuottaa vuosittain noin 1000 uutta evankelioivaa TV-ohjelmaa arabian, sudaninarabian, farsin, somalin ja amharan kielillä. Ohjelmat saavuttavat yli 100 miljoonaa muslimia ja arabia, joista keskimäärin 200 000 ottaa yhteyttä kuukausittain Lähi-Idässä sijaitseviin seurantatoimistoihimme. Liitteenä kahden entisen muslimin kertomus siitä, kuinka elävä Jumala kutsui hänet yhteyteensä.

Omarilla ja hänen vaimollaan on kolme lasta. He ovat katselleet ohjelmiamme yli vuoden ajan ja ottaneet Jeesuksen Kristuksen vastaan heidän Pelastajanaan. Omar ja hänen vaimonsa eivät käy seurakunnassa, koska he pelkäävät tulevansa surmatuiksi. He päättivät soittaa meidän seurantatyötiimillemme ja pyysivät heitä käymään.

Eräs seurantatyötiimimme jäsen vieraili ilolla tämän perheen luona ja kuuli heidän kertomuksensa ja todistuksensa. Omar kertoi, että hänen perheensä on alueen varakkain ja siksi hänen omat veljensä ovat uhkailleet häntä pysymään vaiti uskostaan, jotta hän ei menettäisi liikeyritystään. Hänen vaimonsa appivanhemmat kielsivät häntä lähtemästä pois kotoaan.

Seurantatyötiimimme antoi Omarin perheelle Raamatun ja CD:llä olevan ääniraamatun, josta perhe iloitsi suuresti. He saivat oman Raamatun ensimmäistä kertaa. Raamatun puuttuminen ei kuitenkaan ollut estänyt Omaria ja hänen vaimoaan saamasta syvällistä Jumalan Sanan ymmärrystä, koska he olivat katselleen meidän TV-ohjelmiamme säännöllisesti ja opiskelleen niitä innokkaasti.

Omarin vaimolla on Englannin kirjallisuudessa kandidaatin tutkinto, joka on auttanut häntä ymmärtämään englanninkielisiä saarnoja. Perhe on ollut kiitollinen vierailusta, koska kyseessä oli ensimmäinen kristitty heidän kodissaan, jota he saivat isännöidä Omar pyysi suurta painettua Raamattua, koska hänellä on vaikeuksia lukea pientä tekstiä näköongelmiensa vuoksi.


Kuvituskuva

Fatima Jemenistä

Jemenissä asuva Fatima on hiljattain kääntynyt kristityksi. Hänellä oli ollut epäilyksiä Islamin suhteen koko nuoruusikänsä ajan. Hänen perheensä on salafisteja ja heidän kotinsa lähellä ei ole seurakuntaa.

Hän oli katsellut meidän ohjelmiamme ja ottanut Kristuksen vastaan pelastajana. Vaikka Fatima tuntee vasta vähän kristinuskoa, Herran rauha ja rakkaus ovat saaneet hänet valtaansa. Hän soitti seurantatyötiimillemme ja pyysi apua kasvaa uskon asioiden osalta sekä tiedossa että ymmärryksessä.

Hani Henein ja Ari Talja

P.S. Lämmin kiitos esirukoukistasi ja tuestasi näiden muslimien tavoittavamiseksi evankeliumin sanomalla! Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi, jotta voimme jatkossakin lähettää evankelioivia TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. Voit tukea ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.