Jeesus-marssi ja Narinkkatorin vapputapahtuman odotetaan kokoavan tuhansia osallistujia Helsingin Narinkkatorille vapunpäivänä 1.5.2024. Lavalla puhumassa ovat muun muassa kansanedustaja Mika Poutala ja pastori Arto Boa sekä musiikissa Infinite Records-räpartisteja Beige, Palmi ja CLB.

– Tapahtuman tavoitteena on tuoda evankeliumin sanoma esiin keskellä kaupunkia, iloisessa tunnelmassa. Jeesus-marssilla saamme yhdessä eri kirkkokuntien kristittyinä näyttää, että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka aidosti uskovat, että Jeesus Kristus on tie, totuus ja elämä, eikä kristinuskoa ole mitenkään lakaistu pois Suomesta, tiivistää tapahtuman ydintä järjestelytoimikunnasta Jori Asikainen.

Jeesus-marssin tämän vuoden teemana on ”Toivoa on”. Erityisesti tapahtuman ”Toivoa on” -teema halutaan kohdistaa tänä vuonna perheiden, lasten ja nuorten tulevaisuudennäkymien vahvistamiseksi.

Ohjelmassa on puheenvuoroja, rukousta ja musiikkia. Lapsille on tarjolla maksutta ilmapalloja, kasvomaalausta, hattaraa ja pomppulinna. Narinkkatorin lavalla puhumassa ovat kansanedustaja Mika Poutala ja pastori Arto Boa. Musiikissa ja ylistyksessä kuullaan HolyLand kollektiivi Teemu Suomisen johdolla sekä Infinite Records-artisteja Beige, Palmi ja CLB. Myös Jippii-kuoro esiintyy tapahtumassa. Kuorolla on oma konsertti Helsingin tuomiokirkossa klo 16 alkaen.

Koko perheen vapputapahtuma järjestetään Helsingin Kampissa Narinkkatorilla vapunpäivänä 1.5. klo 11-15. Tapahtuma on yhteiskristillinen. Tapahtuman järjestävät Aikamedia, IRR-TV, Kristityt Yhdessä ry, Radio Dei, Radio Patmos, Suomen evankelinen allianssi ja Taivas TV7. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

kuva: Adele Salonen