Saamme olla suuressa mukana – ‘missiokirja muutti elämäni’!

Saamme olla suuressa mukana. IRR-TV:n työn ystävien kustantamat kirjat ovat kulkeutuneet aivan itäisen Venäjän kaukaisimpiinkin kolkkiin. Siellä nämä kirjat ovat vaikuttaneet merkittävästi ihmisten pelastumiseen ja johdattaneet heitä Jumalan luokse. Tälle vuodelle on tullut yli miljoonan kirjan tilaus. IRR-TV painattaa edelleen lisää seurakuntien toivomia kirjoja, sen mukaan kuin taloudelliset resurssimme sallivat sen.

Kirjatilausten määrä voi tuntua suurelta, mutta yhdelläkin kirjalla on suuri merkitys. Sen painattaminen maksaa vain 1,50 euroa. Jokainen kirja voi merkitä yhden ihmisen pelastumista. Hän voi tulla uskoon saadessaan käsiinsä luettavaksi materiaalia, jossa on Jumalan sanaa. Kyse on yhdestä yksilöstä ja yhdestä kirjasta, jonka me voimme kustantaa. Kokemuksemme on osoittanut myös, että monesti Jeesuksen missiokirjan välityksellä löytänyt henkilö jakaa sen lähipiirilleen.

Kuvituskuva

Volgogradissa asuva Larissa kertoi meille oman tarinansa: “Mennyt sunnuntai oli päivä, jolloin koin uudestisyntymisen. Luin missiokirjaa puolenyön aikaan. Kirjassa kerrottiin, kuinka saan syntini anteeksi, kuinka voisin kokea uudes-tisyntymisen. Herättyäni aamulla tein niin kuin kirjassa neuvottiin. Otin käteeni kynän ja paperin, jolle kirjoitin kaikki syntini. Luettelosta tuli pitkä.

Sen jälkeen luin Raamatusta 1. Johanneksen kirje 1:9. Siinä sanottiin: ” Jos me tunnus-tamme syntimme, on hän uskollinen niin, että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Seuraavaksi toteutin kirjassa olevan neuvon. Revin paperin ja heitin sen pois. Sillä hetkellä koin, kuinka valtava ilo täytti sydämeni. Koin, että olin vapaa menneistä synneistäni. Se oli valtava kokemus.

En enää halunnut tupakkaa, alkoholia, miesten seuraa. Sain luovuttaa kaikki syntini Jumalalle. Sittemmin tyttäreni on tullut uskoon ja luotan, että myös poikani tulee uskoon.”

Kiitos, että olet muistanut Venäjän kansaa rukouksin ja tukenut kirjallisuustyötä! Samalla saamme yhdeessä olla siinä suuressa mukana, mitä Jumala tekee kylvetyn sanan kautta. Mahdollisuuksiesi mukaan voit tukea Venäjän kirjallisuustyötä viitteellä 2422 tästä linkistä. Jumala sinua runsaasti siunatkoon, kun olet mukana Hänen sanansa levittämisessä suuressa naapurimaassamme!

IRR-TV:n toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *