Toukokuun alussa IRR-TV käynnisti yhdessä yli 30 kristillisen seurakunnan kanssa Muutoksen voima -mediamission Senegalin pääkaupungissa Dakarissa. Kyseessä on Länsi-Afrikassa sijaitseva maa, jonka 18 miljoonan asukkaan väestöstä 94 %:ia on muslimeja.

Parhaimmat tunnettujen senegalilaisten kristittyjen muutoskertomukset kertovat Jeesuksen muuttavasta voimasta heidän elämässään ja antavat toivoa miljoonille ihmisille siitä, että Jeesus voi muuttaa myös heidän elämänsä. Mission keskiössä on evankelioiva missiokirja, jonka sisällön muodostavat näiden muutoskertomusten lisäksi evankeliumin ydinsanoma, pelastusrukous ja ensi askeleet Jeesuksen seuraajana.

IRR-TV:n puolelta missiota johtava Hani Henein kertoo: ”Olemme todistamassa samanaikaisesti sekä ennennäkemättömiä ihmeitä että haasteita. Samalla Jumalan siunaus antaa meille voimaa jatkaa eteenpäin ilman peräytymistä tai epäröintiä. Mission ensimmäisenä päivänä Dakarissa paloi yksi maan suurimmista TV -kanavista, jonka välityksellä olimme lähettämässä muutoskertomuksia, mutta emme vaipuneet epätoivoon vaan löysimme muita vaihtoehtoja. Saamme päivittäin satoja puheluita kampanjan puhelukeskukseen. Tämän lisäksi sosiaalisen median kautta saamme myös satoja viestejä. Senegal todistaa nyt muutoksen aikaa. Nämä ihmiset ansaitsevat paremman elämän ja meillä on vielä paljon tehtävää sen eteen! Paras on vielä edessäpäin.”

Hani Henein ja Ari Talja
P.S. Pyydämme muistamaan rukouksin Senegalin elonkorjuun aikaa toukokuussa. Voit antaa lahjasi mission tukemiseen tästä linkistä valitsemalla lahjoituskohteeksi suurkaupunkimissiot ulkomailla. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja tuestasi!