IRR-TV on neuvotellut suurkaupunkimission järjestämisestä Senegalin pääkaupungissa, Dakarissa. Paikalliset seurakunnat haluaisivat mission maahan mahdollisimman pian. Kampanja pyritään järjestämään joko tämän vuoden lopulla tai keväällä 2020.

Vielä kolme vuotta sitten suurkaupunkimission järjestäminen Senegalissa olisi ollut mahdotonta, sillä seurakuntien johtajat eivät halunneet tehdä yhteistyötä. Nyt ääni on muuttunut kellossa. Pastorit uskovat, että Dakar on nyt valmiimpi kuin koskaan missiolle ja toivovat, että kampanja voitaisiin järjestää mahdollisimman pian.

– Pastorit itkivät ja pyysivät, että missio tulisi pian Dakariin, vaikka IRR-TV:llä on kiire muiden missioiden kanssa ja missio vaatii paljon resursseja, kertoo IRR-TV:n arabiosaston johtaja Hani.

Missiosanomaa muslimeille

Kristillisen evankelioimiskampanjan pitäminen Senegalissa näyttää mahdolliselta, vaikka yli 90 % maan väestöstä on muslimeja. Kampanja näkyisi Dakarin lisäksi koko Senegalissa. Missiosanoman levittämiseen käytettäisiin TV- ja radiokanavia, sanomalehtiä ja ulkomainoksia.

Mikäli kaikki menee hyvin, missio pidetään jo tämän vuoden joulukuussa tai viimeistään vuoden 2020 pääsiäisen aikoihin.