Hersonin evankeelisen seurakunnan pastori Sergei Sinii kertoo: ”Kävijämäärät seurakunnan tilaisuuksissa ovat kasvaneet huimasti. Ennen sotaa kirkossa nähtiin sunnuntaisin 3-4 uutta kasvoa. Nyt pastori Sergei raportoi, että jokaisessa jumalanpalveluksissa näkyy monta sataa uutta kasvoa. Kävijöiden perusteella on luotu lähes 6000 uuden kävijän tietokanta!

”Tämä on herätystä, jollaista emme ole koskaan nähneet!” sanoo pastori Sergei. Hän sairastaa syöpää, mutta sanoo päättäneensä jäädä kaupunkiin paimeneksi oman kaupunginsa asukkaille. Hänen syöpäsairautensa on parantumaton.”Olen päättänyt jäädä tänne. Haluaisin mieluummin päättää elämäni täällä ja antaa elämäni kaupunkilaisten paimentamiseen.” Lupasin, että tuemme pastori Sergeitä ja Ukrainan kansaa kunnes tämä tuhoisa sota päättyy.

Vastauksena tähän ukrainalaisten suureen hengelliseen nälkään medialähetysjärjestö IRR-TV on toimittanut toistuvasti evankelioivia missiokirjoja rintama-alueen kyliin ja kaupunkeihin. Tähän mennessä niitä on painettu ja jaettu jo 80 000 kappaletta. Tiekartan Jeesuksen luokse sisältäviä kirjoja tarvitaan kuitenkin vielä 100 000 kappaletta lisää. Yksi kirja perille toimitettuna maksaa 2 €:a. Nyt on aika rukoilla ja tukea Ukrainan kansaa heidän hengellisessä etsinnässään.

Hannu Haukka
IRR-TV:n toiminnanjohtaja

P.S. Voit antaa oman lahjasi Ukrainan missiokirjojen painattamiseen viitteellä 7595 tästä linkistä.