Siperian pastorit kiittävät IRR-TV:n ystäviä

Uutiset Venäjältä ovat huolestuttavia. Venäjän sotilaallinen toiminta Ukrainan rajalla huolestuttaa syvästi molemmin puolin rajaa. Samalla työmme Venäjän seurakuntien varustamisessa Jumalan sanalla käy kuumana.

Kuten olemme aiemmin kirjoittaneet, Uuden testamentin ja Johanneksen evankeliumin painokset ovat jo jakelussa ja ne ovat saapunet jo moniin kaupunkeihin, kyliin ja seurakuntiin. Ensimmäiset terveiset seurakunnilta saapuivat jo tähän viestiimme:

Irkutsk, Vladivostok, Sotsi, Bratsk, Saratov, Perm, Vladikavkaz, Omsk, Tseljabinsk, Krasnodar, Kaliningrad, Barnaul, Sevastopol, Novorossisk, Kurgan, Krasnojarsk, Nizhni Novgorod, Ufa, Volgograd, Novosibirsk ja Juzhno-Sahalinsk. Yhteinen työmme on kantanut hienoa hedelmää ja jatkamme sitä niin kauan kun olosuhteet Venäjällä sen sallivat.

Ulan Ude

Jumalan sydämessä on paikka jokaiselle ihmiselle. Ihmisiä asuu niin eri paikoissa ja olosuhteissa. Jotta me saavuttaisimme jokaisen ihmisen, meidän on tultava ulos mukavuusalueeltamme ja Jumalan avulla mentävä kaukaisimpiin paikkoihin ja tavoittaa siellä ihmiset.

ARAMIL

Tervehdin teitä rakkaat veljet ja sisaret. Haluan kiittää teitä Uuden testamentin painoserästä, jonka saimme Novosibirskista. Kiitän erityisesti IRR-TV:tä tästä teoksesta. Saimme tuhat kappaletta ja se on alkusysäys evankelioimistyöllemme Aramilissä. Uskon, että jokainen Uusi testamentti on sanan kylvöä uuden elämän alulle Jumalassa. Kiitos teille. Jumala teitä siunatkoon.

BRATSK

Olen Bratskin kaupungista Siperiasta Elämänpuu seurakunnasta. Saimme tuhat kappaletta Uutta testamenttia. Suuri kiitos ystäville, jotka siunaavat näin seurakuntaamme! Voimme näin julistaa evankeliumia Bratsikissa näiden kirjojen avulla eikä ainoastaan käyntikorteilla!  Kiitämme Hannua ja kaikkia, jotka ottivat osaa tähän avunantoon. Vielä kerran suuri kiitos.

CHELYABINSK

Olemme saaneet kokonaisen autolastillisen kirjallisuutta. Ja Pastori Evgenin kanssa otimme vastaan elämän kirjat, jotka voivat muuttaa ihmiselämän. Nämä kirjat tavoittavat niitä ihmisiä, jotka eivät ole kertaakaan elämässä kuulleet Jeesuksesta Kristuksesta. Nämä ovat ulkoisesti myös kauniita kirjoja. Nämä ovat Jumalan lahja meille ja otamme ne vastaan kiitollisuudella. Nämä kirjat tavoittavat niitä ihmisiä, jotka eivät ole kertaakaan elämässä kuulleet Jeesuksesta Kristuksesta.

NIZHNI

Erityinen kiitos Uusista testamenteista, joita olemme saaneet Nizhni Novgorodiin ja veljet, jotka ovat mukana, jakavat ne seurakunnilleen. Niitä tarvitaan kovasti. Erityinen kiitos teille ja kunnia Jumalalle teidän työstänne ja tästä siunauksesta, jonka olemme saaneet  osaksemme.

ALTAI

Tervehdin teitä rakkaat veljet ja sisaret. Haluan kiittää teitä, jotka painatatte ja lähetätte näitä hienoja Uusia testamentteja. Me myös saimme erän näitä kirjoja. Sen asioista meillä on nyt merkittävästi suurempia mahdollisuuksia julistaa Jumalan sanaa. Annamme näin heille mahdollisuuden lukea Raamattua, jonka tutkimisen kautta he rohkaistuvat ja saavat vastauksia elämänsä kysymyksiin ja saavat siunauksen. Jumala teitä siunatkoon.

Pyydämme muistamaan Venäjän seurakuntia rukouksin sekä myös seurakuntien työntekijöitä ja jäseniä.

Maaliskuun ja huhtikuun aikana olemme saaneet kiittää sinua ja Jumalaa uskollisesta huolenpidosta ja teidän tuestanne esirukoilijoina ja lahjoittajina. On hienoa saada ahertaa sukupolvemme elovainioilla kanssanne.

Koko lähetystiimimme puolesta toivotan sinulle Jumalan siunaamaa kevättä täältä Keravan toimitalolta! Olkoon Herтan vahva käsi turvanasi antaen terveyttä, voimia ja suojaa koronan keskellä jokaisena uutena päivänä.

Hannu Haukka
IRR-TV:n toiminnanjohtaja

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi lähetystyömme puolesta! Voit mahdollisuuksiesi mukaan tukea IRR-TV:n tekemää Venäjän työtä viitteellä 2422 tästä linkistä tai alla olevasta lahjoita painikkeesta. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja mahdollisesta tuestasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *