Talal Saudi-Arabiasta:” Kristuksen valo on korvannut pimeyden elämässäni”

Kuvituskuva
Muslimit löytävät Jeesuksen luokse Satelliitti-TV:n kautta. Jokainen Jeesuksen luokse löytänyt muslimi arabimaailmassa on kävelevä ihme ja todistus Jumalan suunnattomasta rakkaudesta myös avoimen evankeliumin julistamisen kieltävissä maissa. Mikään hallitus tai johtaja ei kuitenkaan voi estää evankeliumin julistamista Satelliitti-TV:n kautta, jota katsotaan edelleen erittäin paljon Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Internet -pohjaisten kanavien lisäksi. IRR-TV:n tuottamat evankelioivat ohjelmat löytyvät niistä molemmista.

Talal Saudi Arabiasta:

Talal Saudi Arabiasta otti meihin yhteyttä hiljattain WhatsAppin kautta. Hän tiesi entuudestaan kristinuskon olevan rauhan uskonto, mutta hän pelkäsi tutustua siihen paremmin, koska hän tiesi, että jos hän luopuisi Islamista omassa maassaan, siitä seuraisi kuolema. Useiden vuosien ajan hän työskenteli Kuwaitissa ja tapasi Kristittyjä Filippiineiltä ja Egyptistä, jotka ottivat hänet lämpimästi vastaan ystävänä. Hän näki rauhan ja rakkauden heidän sisimmässään. Talal kirjoitti meille, ”Toisin kuin Islam opettaa, olen käsittänyt, että minun oikeuteni on valita Jumala, joka pelastaa minut ja antaa minulle iankaikkisen elämän.”

Hän jatkaa kirjettään sanomalla: ”Näin näyn ennen saapumistani Kuwaitiin. Siinä näin kolme miestä kanssani pimeässä huoneessa, joista yksi heistä antoi minulle vanhan kirjan. Kun otin sen vastaan häneltä, koin syvää rauhaa. Myöhemmin matkustaessani Kuwaitiin muistin tämän unen, kun astuin uteliaana sisään erääseen kirkkoon. Siellä näin Raamatun ja se näytti ihmeellisesti tarkalleen samalta kirjalta, jonka mies antoi minulle unessa!”

Talal pyysi tiimiämme auttamaan häntä oppimaan lisää Raamatun Jumalasta. Aloimme yhteisen tutkimusmatkan hänen kanssa, jotta hän voisi oppia tuntemaan, kuka Jeesus on ja mitä hän on tehnyt Talaalin puolesta. Lähetimme hänelle myös videon, jossa selitettiin Jeesuksen uhrikuolemaa. Talal otti iloiten vastaan evankeliumin sanoman ja Jumalan Sanan. Kristuksen valo on korvannut pimeyden hänen elämässään. Pyydän teitä rukoilemaan Talalin puolesta, jotta hän voisi pysyä vahvana uskossaan ja hän voisi kirkastaa Jumalaa Saudi-Arabiassa.

Kuvituskuva

Abdelrahman Jemenistä

“Katson teidän ohjelmianne enemmän kuin mitään muuta. Katson ohjelmianne äänettömänä. Toisinaan kirjoitan ruudulta joitakin lauseita, jotka koen tärkeiksi. Katson TV:tä äänettömänä, koska olen kääntynyt Islamista kristityksi, enkä voi nostaa äänen tasoa turvallisuussyistä.

Toinen syy on siinä, että minulla on kuulemisvaikeuksia ja jotta kuulisin kunnolla, minun tulee nostaa äänen tasoa, joka saattaisi aiheuttaa melua ja samalla kaaosta kotonani. Olen katsellut ohjelmianne vuodesta 2009 alkaen Hotbird -satelliitilla. Löysin kanavanne sattumalta, kun olin etsimässä satelliittikanavia, joista saattaisin pitää.

Heti, kun katsoin ohjelmianne, tiesin, että kyseessä oli kristillinen satelliitti kanava. Siitä lähtien olen seurannut kanavaa säännöllisesti.”

Hani Henein ja Ari Talja

P.S. Lämmin kiitos esirukoukistasi ja tuestasi näiden muslimien tavoittavamiseksi evankeliumin sanomalla! Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi, jotta voimme jatkossakin lähettää evankelioivia TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. Voit tukea ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *