kuvituskuva

Muslimit löytävät Jeesuksen luokse Satelliitti-TV:n kautta. Jokainen Jeesuksen luokse löytänyt muslimi arabimaailmassa on kävelevä ihme ja todistus Jumalan suunnattomasta rakkaudesta myös avoimen evankeliumin julistamisen kieltävissä maissa. Mikään hallitus tai johtaja ei kuitenkaan voi estää evankeliumin julistamista Satelliitti-TV:n kautta, jota katsotaan edelleen erittäin paljon Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Internet -pohjaisten kanavien lisäksi. IRR-TV:n tuottamat evankelioivat ohjelmat löytyvät niistä molemmista.

Arabiosastomme johtaja Hani Henein on saanut jälleen islamilaisesta maailmasta mahtavia todistuksia siitä, kuinka muslimit löytävät tuottamiemme TV -ohjelmien ja seurantatyötiimin avulla Jeesuksen yhteyteen. He ovat alkaneet katsomaan 16 satelliitti-TV -kanavalle tuottamiamme evankelioivia ohjelmia. Samalla he ovat löytäneet elävän yhteyden Jeesukseen.

Islamilaisissa maissa Marokosta aina Pakistaniin saakka ulottuvalla satelliitti-TV -kanavien katselualueella asuu 1.3 miljardia potentiaalista katsojaa. Heillä on mahdollisuus katsoa päivittäin omalla kielellään evankelioivia TV-ohjelmiamme, jotka osoittavat tiekartan pimeydestä Jeesuksen evankeliumin ihmeelliseen valoon.

Yli 100 miljoonaa heistä katsoo ohjelmiamme. Haluamme rohkaista sinua työmme ystävänä ja tukijana alla näkyvillä todistuksilla muslimimaailmasta, että työ Herrassa evankeliumin levittämiseksi ”suljettuun maailmaan” kantaa hedelmää.

Ibrahim Algeriasta

Ibrahim oli erittäin vannoutunut muslimi ja hänellä oli tapana katsoa meidän ohjelmiamme löytääkseen niistä virheitä, joita käyttämällä hän voisi hyökätä kristittyjä vastaan. Hänellä oli tapana soittaa seurantatyötiimillemme kysyäkseen erilaisista aiheista. Kuitenkin kuultuaan vastaukset esittämiinsä kysymyksin, hän tapansa mukaan kirosi ja uhkaili tiimiämme.

Eräänä päivänä hän soitti jälleen, mutta pysyi rauhallisena ja kuunteli tiimin antamia vastuksia kysymyksiinsä. Puhelun lopuksi hän halusi saada Raamatun ja tiimi lähetti sen hänelle. Myöhemmin hän soitti tiimille ja kertoi heille, että hän tunsi rauhaa siitä päivästä alkaen, jolloin hän suuntasi mielensä etsiäkseen totuutta ja hän haluaisi tulla kristityksi. Hän sanoi: ”Tunsin muuttuvani sisäisesti. Tunsin tulevani uudeksi henkilöksi tuossa hetkessä, kun pyysin Kristusta asumaan sydämeeni.”

Kun Ibrahim tunnusti uutta uskoaan perheelleen, koko perhe oli raivoissaan ja syytti häntä häpeän tuottamisesta heidän perhekunnalleen. He halusivat hänen kääntyvän takaisin islamiin tai hän menettäisi oikeuden perintöönsä ja muihin oikeuksiinsa. Jotkut uhkasivat tappaa hänet.

Hän pyysi heiltä kuukauden aikaa päätöksentekoon ennen kuin he riistäisivät häneltä mitään ja perhe suostui siihen. Ibrahim kärsi tunnetasolla perheestään ja heidän uhkauksistaan, mutta hän on yhä hengellisesti vahva ja pitää tiukasti kiinni Jeesuksesta. Tiimi on ollut häneen yhteydessä ja rohkaissut häntä säännöllisesti osallistumaan seurakunnan tilaisuuksiin.”

kuvituskuva

Fatima Jemenistä

Fatima on vastauskoontullut nainen, jolla oli aiemmin epäilyksiä Islaminuskoon liittyen jo varhaisnuoruudesta asti. Hänen perheensä olivat salafisteja eikä hänen asuinalueellaan ollut seurakuntaa lähellä. Hän oli katsellut ohjelmiamme ja ottanut Kristuksen vastaan Pelastajanaan.

Vaikka Fatima tiesi vain vähän kristinuskosta, Herran rauha ja rakkaus ovat ylenpalttisesti hänessä. Hän soitti seurantatyön tiimillemme ja pyysi apua uskonsa kasvamiseen tiedossa ja ymmärtämisessä.

Nahed – Iranista

Kohtasin ensimmäistä kertaa Herran silloin, kun en vielä tiennyt olevani raskaana. Näin Hänet unessa ja minulle oli heti täysin selvää, että kyseessä on Herra Jeesus Kristus, joka ilmestyi minulle. Hän sanoi: ’Tulen pelastamaan sinun ja tyttäresi elämän.’ Saatuani tietää olevani raskaana näin tämän saman unen vielä neljä kertaa ja jokaisella kerralla Herra sanoi saman asian minulle. Sain varmuuden, että raskaudessani täytyi olla jokin ongelma, koska koin myös fyysisiä oireita siitä, mutta lääkärit eivät kyenneet diagnosoimaan ongelmaa.

Raskausaikani kahdeksannessa kuussa olin kotona, jolloin ensiksi istukkani irtosi ja sitten sikiöpussini repesi. Persialaisen uudenvuoden aattona Teheran peittyi lumeen ja kaiken lisäksi sattui vielä olemaan Muharram -kuukausi (uskonnollinen pyhä kuukausi). Kesti neljä tuntia viedä minut sairaalaan lääkärin vastaanotolle. Meillä kummallakaan ei ollut mitään toivoa eloonjäämisestäni, johtuen siitä, kuinka paljon olin menettänyt verta. Meille kerrottiin, että vauva on kuollut. Mutta kuten Herra oli luvannut, me molemmat selvisimme hengissä ilman, että sain edes verensiirtoa. Kahdeksannella kuulla oleva vauvani jäi eloon ja on nyt 16-vuotias, kiitos Jumalalle!

Sekä minä, että tyttäreni olemme uskovia, vaikka hän elää nykyisin isänsä kanssa, koska kymmenen vuoden jälkeen ajauduin väistämättömään avioeroon. Rukoilen, että itse Herra tulee opettamaan tytärtäni ja mahdollistamaan hänen kasvunsa Jumalan sanassa ja Hänen Hengessään. Rukoilen itseni puolesta, että Hänen pienenä palvelijanaan voisin kirkastaa Herran nimen.

Kahdeksan vuotta sitten tulin lopulta uskoon ja samalla kertaa kohtasin myös teidän kanavanne. Katson ohjelmianne enimmäkseen Yahsatin kautta, koska se on kaikkein helpointa, ja ylistän Jumalaa. Mutta jos voisin olla yhteydessä Telegramin ja WhatsAppin kautta, se olisi kaikkein turvallisinta meille Iranissa.

Hani Henein ja Ari Talja

P.S. Lämmin kiitos esirukoukistasi ja tuestasi näiden muslimien tavoittavamiseksi evankeliumin sanomalla! Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi, jotta voimme jatkossakin lähettää evankelioivia TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. Voit tukea ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.