Kuvituskuva
Muslimit löytävät Jeesuksen luokse Satelliitti-TV:n kautta. Jokainen Jeesuksen luokse löytänyt muslimi arabimaailmassa on kävelevä ihme ja todistus Jumalan suunnattomasta rakkaudesta myös avoimen evankeliumin julistamisen kieltävissä maissa. Mikään hallitus tai johtaja ei kuitenkaan voi estää evankeliumin julistamista Satelliitti-TV:n kautta, jota katsotaan edelleen erittäin paljon Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Internet -pohjaisten kanavien lisäksi. IRR-TV:n tuottamat evankelioivat ohjelmat löytyvät niistä molemmista.
Kuvituskuva

AlMaroufi on muslimimies Marokosta. Nuoruudessa hän sai koulutuksensa oman maansa kristityiltä. Jeesus ilmestyi hänelle unessa myöhemmässä vaiheessa elämää. AlMaroufi kirjoitti: ”Näin Hänen seisovan edessäni ja itkiessäni, Hän pyyhki kyyneleeni käsillään. Näin Hänen hymyilevän.”

Tämä uni teki voimakkaan vaikutuksen AlMaroufiin ja hän alkoi katsomaan ohjelmiamme AlmagdTV:llä. Hän tajusi, että sama Jeesus, josta hän oli kuullut kanavallamme, oli se sama Jeesus, joka ilmestyi hänelle unessa!

AlMaroufi otti yhteyttä seurantatyön keskukseemme ja selitti, kuinka vaikutti siltä, että Jeesus kurottautui häntä kohti. Hän kysyi monia kysymyksiä siitä, kuka Jeesus on. AlMaroufi selitti myös, kuinka hän on naimissa 14-vuotiaan tytön kanssa, muttei halua olla enää muslimi. Hän haluaa itselleen ja perheelleen uuden elämän Jeesuksen Kristuksen kanssa!

AlMaroufi antoi elämänsä Kristukselle rukouksessa seurantatyön keskuksen tiimimme kanssa ja hän lukee nyt Internetin välityksellä Raamattua ja esittää meille edelleen kysymyksiä uskoonsa liittyen Jeesuksesta.

Kuvituskuva

Nahed – todistus Iranista

Kohtasin Herran aluksi silloin, kun en tiennyt vielä olevani raskaana. Näin hänet unessa ja minulle oli täysin selvää, että kyseessä oli Herra Jeesus Kristus, joka ilmestyi minulle. Hän sanoi minulle:” Tulen pelastamaan sinun ja tyttäresi elämän.”

Kun sain tietää raskaudestani, näin tämän unen neljä kertaa ja jokaisella kerralla Herra sanoi saman asian minulle. Varmistuin siitä, että raskauteeni liittyen oli jokin ongelma, koska koin myös joitain fyysisiä oireita, mutta lääkärit eivät kyenneet diagnosoimaan, mistä ongelmasta oli kysymys.

Kahdeksannella raskauskuukaudellani olin kotona, jolloin aluksi istukka irtosi ja sikiöpussi repesi. Uudenvuoden aattona Teheran peittyi lumeen ja kaiken lisäksi sattui olemaan myöskin Muharram -kuukausi (uskonnollinen pyhä kuukausi). Matkani sairaalaan ja lääkärin vastaanotolle kesti neljä tuntia. Kaikki menettivät toivonsa henkiin jäämisestäni, koska olin menettänyt niin paljon verta. He kertoivat myös meille, että vauva oli kuollut. Mutta niin kuin Herra oli luvannut, me molemmat selvisimme hengissä, jopa niin, ettei minulle tarvinnut antaa ainuttakaan pussia verensiirtoa varten. Kahdeksankuukauden ikäinen keskosvauvani jäi eloon ja nyt hän on 16-vuotias, kiitos Jumalalle!

Olemme molemmat tyttäreni kanssa uskovia, vaikka hän elää nykyisin isänsä luona, koska kymmenen vuoden jälkeen minut erotettiin hänestä väistämättömästi. Rukoilen, että itse Herra opettaa tytärtäni ja mahdollistaa hänen kasvunsa Sanansa ja henkensä kautta, ja että minä hänen pienenä palvelijattarenaan voisin tuoda kunniaa Herran nimelle. Kahdeksan vuotta sitten tulin lopulta uskoon ja tuohon aikaan tutustuin myös kanavaanne. Katsoin ohjelmianne enimmäkseen Yahsatin kautta, koska se on kaikkein kätevin väline, ja ylistän Jumalaa. Jos kuitenkin olisi mahdollista olla yhteydessä Telegramin tai WhatsAppin kautta, ne ovat paljon turvallisempia kanavia meille Iranissa.

Hani Henein ja Ari Talja

P.S. Lämmin kiitos esirukoukistasi ja tuestasi näiden muslimien tavoittavamiseksi evankeliumin sanomalla! Tarvitsemme edelleen esirukouksiasi ja tukeasi, jotta voimme jatkossakin lähettää evankelioivia TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. Voit tukea ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.