Venäjän sisäpoliittinen tilanne jatkuu vaikeana ja tulevaisuutta on mahdoton ennustaa. Siksi olemme ahertaneet ja pyrkineet toimittamaan mahdollisimman paljon apua kirjallisuuden muodossa seurakunnille Venäjällä.

Elokuun lopussa teimme seuraavan tilauksen, joka käsittää jälleen tuntuvan erän hengellistä kirjallisuutta siperialaisesta kirjanpainosta. Tilasimme 100 000 kappaletta Uusia testamenttia ja 20 000 kappaletta jakuutinkielistä missiokirjaa. Alkusyksyn aikana on tarkoitus vielä tilata 200 000 kappaletta venäjänkielistä Johanneksen evankeliumia ja 100 000 missiokirjaa.

Kysyntä jatkuu suurena. Seurakunnat ovat päättäväisesti ottaneet tavoitteekseen Venäjän kaupunkien, kylien, kuntien evankelioimisen. Yhteen laskettu hinta on
190 000 euroa, josta olemme jo keränneet 50 000 euroa. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman teitä. Suuri ja sydämellinen kiitos tuestanne kuluneen toimikauden ja kesän aikana.

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi lähetystyömme puolesta! Voit mahdollisuuksiesi mukaan tukea IRR-TV:n tekemää Venäjän työtä viitteellä 2422 tästä linkistä tai alla olevasta lahjoita painikkeesta. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja mahdollisesta tuestasi!