Moni suomalainen painii näinä päivinä ahdistavien kysymysten parissa: ”Missä on toivo?” ”Millainen on tulevaisuutemme?” ”Mihin voin elämässäni turvata?” ”Kuinka minun käy, entä läheisteni”? Nämä ovat kysymyksiä, joihin meillä ihmisillä ei ole vastauksia. Parhaatkin asiantuntijat tekevät vain arvioita ja nekin poikkeavat toisistaan.

Yksi on varmaa ja siitä todistaa meille Jumalan sana – Jeesus on tullut antamaan tulevaisuuden ja toivon. Hän on tullut etsimään ja pelastamaan! Tätä toivon sanomaa tahdomme julistaa jokaiselle suomalaiselle.

IRR-TV on ryhtynyt historiallisen suureen hankkeeseen yhdessä eri kristillisten toimijoiden, kirkkokuntien ja seurakuntien kanssa. Tahdomme valtakunnallisen mediamission avulla kertoa jokaiselle suomalaiselle parhaasta toivosta ja horjumattomasta turvasta, Jeesuksesta Kristuksesta.

Missio tulee näkymään laajasti eri medioissa kuten kotitalouksiin jaettavana kirjana, radiossa, sosiaalisessa mediassa, ulkomainoksissa, sekä Alfa-TV:llä näkyvissä missio-ohjelmissa.

Missio toteutetaan median osalta syksyllä 2022, mutta jo nyt sinä voit olla mukana tässä työssä. Voit olla rukoilemassa hankkeen puolesta ja ilmoittautua esirukousrintamaan (missio2022.fi) Valitse sinulle rakkaista ihmisistä muutama, kenelle tahtoisit kertoa evankeliumin. Rukoile heidän puolestaan päivittäin, että kun missio koittaa syksyllä 2022, voisi heidän sydämensä olla vastaanottamassa evankeliumin sanoman.

Voisitko tukea hanketta myös taloudellisesti? Tästä pääset tekemään lahjoituksen mission toteuttamiseksi. Voit tehdä lahjoituksen kertalahjoituksena tästä tai liittyä kuukausittain kannattamaan missiota, kunnes se toteutuu syksyllä 2022. Kuukausilahjoittaminen onnistuu helposti omasta verkkopankistasi muuttamalla kerta maksu -kenttä toistuvaismaksuksi, jolloin samana päivänä kuukausittain haluamasi summa kohdistuu Suomen valtakunnallisen mission tukemiseen.

Lämmin kiitos lahjastasi!

Siunattua kevättä toivoen,

IRR-TV:n missiotiimin puolesta
Onni Haapala