Valtakunnallinen mediamissio 2022 haluaa muuttaa Suomea

Moni suomalainen painii näinä päivinä ahdistavien kysymysten parissa: ”Missä on toivo?” ”Millainen on tulevaisuutemme?” ”Mihin voin elämässäni turvata?” ”Kuinka minun käy, entä läheisteni”? Nämä ovat kysymyksiä, joihin meillä ihmisillä ei ole vastauksia. Parhaatkin asiantuntijat tekevät vain arvioita ja nekin poikkeavat toisistaan.

Yksi on varmaa ja siitä todistaa meille Jumalan sana – Jeesus on tullut antamaan tulevaisuuden ja toivon. Hän on tullut etsimään ja pelastamaan! Tätä toivon sanomaa tahdomme julistaa jokaiselle suomalaiselle.

IRR-TV on ryhtynyt historiallisen suureen hankkeeseen yhdessä eri kristillisten toimijoiden, kirkkokuntien ja seurakuntien kanssa. Tahdomme valtakunnallisen mediamission avulla kertoa jokaiselle suomalaiselle parhaasta toivosta ja horjumattomasta turvasta, Jeesuksesta Kristuksesta.

Missio tulee näkymään laajasti eri medioissa kuten kotitalouksiin jaettavana kirjana, radiossa, sosiaalisessa mediassa, ulkomainoksissa, sekä Alfa-TV:llä näkyvissä missio-ohjelmissa.

Missio toteutetaan median osalta syksyllä 2022, mutta jo nyt sinä voit olla mukana tässä työssä. Voit olla rukoilemassa hankkeen puolesta ja ilmoittautua esirukousrintamaan (missio2022.fi) Valitse sinulle rakkaista ihmisistä muutama, kenelle tahtoisit kertoa evankeliumin. Rukoile heidän puolestaan päivittäin, että kun missio koittaa syksyllä 2022, voisi heidän sydämensä olla vastaanottamassa evankeliumin sanoman.

Voisitko tukea hanketta myös taloudellisesti? Tästä pääset tekemään lahjoituksen mission toteuttamiseksi. Voit tehdä lahjoituksen kertalahjoituksena tästä tai liittyä kuukausittain kannattamaan missiota, kunnes se toteutuu syksyllä 2022. Kuukausilahjoittaminen onnistuu helposti omasta verkkopankistasi muuttamalla kerta maksu -kenttä toistuvaismaksuksi, jolloin samana päivänä kuukausittain haluamasi summa kohdistuu Suomen valtakunnallisen mission tukemiseen.

Lämmin kiitos lahjastasi!

Siunattua kevättä toivoen,

IRR-TV:n missiotiimin puolesta
Onni Haapala

2 thoughts on “Valtakunnallinen mediamissio 2022 haluaa muuttaa Suomea

  1. Rauhaa teille.
    Esirukouksin olen kantanut märyyrejä, vankeja sekä huumeihmidijä , itse käyn Seurakuntani pastorin kanssa vankiloissa , Latviassa , teen katutyötä olen seurakuntamme evankelista ja tällä hetkellä olen teologisessa opistossa Tampereella ,Olen romani nainen 66 vuotias , en paljon kouluja käynyt mutta sydämeni 💖 halua on opettaa ja viedä evankeliumin sanomaa kaduille ja aitovierille , nuoruuteni olen hoitanut sisarenijani , jotka ovat uskossa sekä ulkopuolisten lapsija sekä poikaani jonka käytti huumeita 17-18 vuotta , on kuollut mutta ei huumeisiin . Nyt haluan koko sydämestäni tehdä evankeliumin työtä niin kauan kun Herra kutsuu kotia .
    Kiitos jos saan lehden ilmaiseksi . Saakoon Jumala siunata työnne ja otan paremmin selvää mitä , Missio 2022 pitää sisällään olen kiinnostunut asukasta , tiedän se on se on hyvä asija kunjos Onni Haapala on siinä mukana . Siunaten teitä Rosita Nyman Hervannan Helluntai seurakunta Katukappeli . Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *