Uusi erä kirjoja on lähtenyt seurakuntien kautta mm. seuraaviin kaupunkeihin: Irkutsk, Vladivostok, Vladikavkaz, Omsk, Krasnodar, Kaliningrad, Novorossisk, Krasnojarsk, Novosibirsk ja Sahalin.

Tämänhetkiset uutiset Venäjältä ovat samalla hyviä ja huonoja. Viime viikolla saimme hyvän sähköpostiviestin yhteyshenkilöltämme Jurilta. Keskisiperialainen kirjapaino on käynyt kuumana. Yläkuvassa näkyy muutamia uunituoreita painotuotteita 50.000 kappaleen painoksesta. Lisäksi 200.000 Johanneksen evankeliumia on työn alla. Saimme myös videon, jossa näkyy yhteistyössä oleva evankelioimisryhmä työssään Siperian kylissä.

Kirjat ovat lähteneet kohti seurakuntia kymmenissä eri kaupungeissa. Vastaanottavien seurakuntien luettelosta löytyvät mm. Irkutsk, Vladivostok, Sotsi, Bratsk, Saratov, Perm, Vladikavkaz, Omsk, Tseljabinsk, Krasnodar, Kaliningrad, Barnaul, Sevastopol, Novorossisk, Kurgan, Krasnojarsk, Nizhni Novgorod, Ufa, Volgograd, Novosibirsk ja Juzhno-Sahalinsk.

Kun kaikkea muuta evankeliointityötä on rajoitettu, kirjallisuustyö on kuin ihmeen kaupalla saanut jatkua, ainakin toistaiseksi. Se on kantanut hienoa hedelmää ja sitä jatkamme niin kauan kuin olosuhteet vähänkin sallivat.

Kun muu evankeliontityö on rajoitettua, kirjallisuustyö on kuin ihmeen kaupalla saanut jatkua, ainakin toistaiseksi. Se on kantanut hienoa hedelmää ja jatkamme sitä niin kauan kuin olosuhteet vähänkin sallivat.

Kuten varmaan tiedätte uutisista, sisäpoliittinen tilanne Venäjällä on kärjistynyt äärimmilleen. Seurakunnat ovat ahtaalla erityisesti Länsi-Venäjällä. Hiljattain Venäjän parlamentin alahuone Duuma hyväksyi lain, jonka mukaan opetustoiminta ilman valtion myöntämää lupaa on kielletty. Kielto koskee myös kaikkea sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa opetustoimintaa alkaen auton korjaamisesta aina musiikkitunnin järjestämiseen asti.

Pyydämme muistamaan Venäjän seurakuntia rukouksin sekä seurakuntien työntekijöitä ja jäseniä. Uskomme, että kun runsaasti kylvämme Jumalan sanaa, niin saamme myös niittää runsaan sadon yhdessä seurakuntien kanssa.

Täällä IRR-TV:n toimitalolla olemme saaneet kiittää Jumalaa hänen uskollisesta huolenpidostaan ja suurenmoisesta tuestasi esirukoilijana ja lahjoittajana. Sydämellinen kiitos sinulle tästä. On hienoa saada toimia Herramme elovainioilla kaltaistesi lähetystyön ystävien kanssa.

Koko lähetystiimimme puolesta toivotan sinulle Jumalan siunaamaa kevättä täältä Keravan toimitalolta! Olkoon Herтan vahva käsi turvanasi antaen terveyttä, voimia ja suojaa koronan keskellä jokaisena uutena päivänä.

Hannu Haukka
IRR-TV:n toiminnanjohtaja

P.S. Lämmin kiitos esirukouksistasi lähetystyömme puolesta! Voit mahdollisuuksiesi mukaan tukea IRR-TV:n tekemää Venäjän työtä viitteellä 2422 tästä linkistä tai alla olevasta lahjoita painikkeesta. Lämmin kiitos esirukouksistasi ja mahdollisesta tuestasi!