Hyvä lähestystyömme ystävä,

Me vietämme pääsiäisviikkoa poikkeuksellisissa olosuhteissa. Vietämme Jeesuksen ylösnousemusjuhlaa kotioloissa, eristyksessä muista seurakuntalaisista. Emme voi kokoontua rukoushuoneisiimme tai kirkkoihimme. Olemme karanteenissa viruksen tähden. Pelätään tartuntaa, joka voi johtaa kuolemaan.

Ajattelin kristittyjä islamilaisessa maailmassa. Miljoonat Jeesuksen seuraajat monissa muslimimaissa elävät uskonnollisessa karanteenissa jatkuvasti. He eivät voi kokoontua kirkkoihin eikä rukoushuoneisiin, koska pelkäävät menettävänsä henkensä. Saarna Jeesuksesta on ankarasti kielletty.

Tästä syystä evankeliumin saarna on niin tehokasta satelliitti-TV:n kautta, joka tavoittaa miljoonia ihmisiä kaikkialla islamilaisissa maissa. Tänäkin pääsiäisenä IRR-TV tuo sanoman Jeesuksen ylösnousemuksesta miljooniin televisioihin suljetuissa muslimimaissa kuvin ja sanoin käyttäen kuuttatoista satelliittia.

Ennen koronaviruspandemian asettamia rajoituksia TV-studiomme Keravalla ehti tuottaa noin 200 ylimääräistä evankelioivaa ohjelmaa ”varastoon”. Samalla iloitsemme siitä, että meillä on tuotantopiste Lähi-Idässä, missä tuotetaan noin 600 TV-ohjelmaa vuodessa Keravalla tuotettujen tuhannen ohjelman lisäksi.
Tänä pääsiäisenä mistään maasta ei pääse Jerusalemiin, jossa voisi kokea ja muistella pääsiäisen tapahtumia.

Vaikka rukoushetken viettäminen paikan päällä tyhjän puutarhahaudan äärellä ei ole mahdollista, TV-katsojat tulevat kokemaan ja näkemään sen Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä aina Intian rajalle asti.

MISSIOKUTSU

Saimme viime viikolla missiokutsun Syyriasta. Yhteyshenkilömme Damaskoksessa kutsuivat meitä toteuttamaan suurkaupunkimissioita sekä Damaskoksessa, että Aleppossa koronaviruspandemian laannuttua. Siellä on tuhansia ISIS:in vankeja, joiden joukossa on Suomesta tulleita taistelijoita perheineen. Tarkoitus on käydä tapaamassa myös heitä. Siellä tarvitaan sanomaa Jeesuksen sovitustyöstä Golgatan ristillä ja Hänen ylösnousemuksestaan.

Tähän saumaan liitän palautteen, joka koskee IRR-TV:n Suomessa tekemää lähetystyötä. Eräs IRR-TV:n TV-ohjelman katsoja kirjoittaa Astu tarinaan-ohjelman juontajalle, Markku Tuppuraiselle:

”Moikka Markku, haluan kiittää teitäkin. Halvaannuin vuonna 2012. Vuonna 2017 aamukahvilla istuessa aloin katsomaan YouTubesta upean Astu tarinaan– ohjelman jaksoja. Tuli aamu, kun nöyrryin ja tein elämäni tärkeimmän päätöksen. Jeesus tuli elämääni jäädäkseen. Kiitos Jeesus.”

Ylösnousemusvoima kohtaa jokaista, joka avaa elämänsä oven Jeesukselle myös tänä pääsiäisenä.

IRR-TV:n lähetystyön ja lähetystiimin puolesta toivotan sinulle ja rakkaillesi Jumalan siunaamaa Vapahtajamme ylösnousemusjuhlaa. Kiitämme sydäntä lämmittävästä työyhteydessä ja arvokkaasta tuestanne näinä vaikeina aikoina. Voit omien mahdollisuuksiesi mukaan tukea työmme suurinta tarvetta viitteellä 8484 tästä linkistä.

Siunaavin terveisin,

Hannu ja Laura Haukka