Saamme IRR-TV:lle paljon rohkaisevaa ja samalla myös työtämme ohjaavaa palautetta. Arvostamme suunnattomasti jokaista ystäväämme, joka haluaa kertoa, miksi juuri hän tukee työtämme ja samalla, mitä kehitysalueita työssämme on.

Monet palautteet käsittelevät myös IRR-TV:n tuottamia ohjelmia AlfaTV -kanavalla. Olemme alkaneet julkaisemaan palautteita niin radio-ohjelmissamme kuin myöskin tällä verkkosivulla sen alaosassa olevassa PALAUTE -osiossa. Tähän artikkeliin olemme poimineet 3 erilaista palautetta.

Suuret kiitokset palautteestanne meille ja Jumalan runsasta siunausta ja suojelusta kaikille työmme ystäville!

 

PIENI YHDISTYS SUURET SIIVET

Hei.

Tulin uskoon aikuisiällä 25v sitten.  Heti kohta sydämelleni tuli Venäjällä tehtävä työ -Ensin Pietarin katulapset, myöhemmin koko maa.

Sain tutustua teidän tekemäänne työhön. Olen seurannut sitä suuressa ihmetyksessä. Miten pieni yhdistys onkaan saanut suuret siivet. Ihmettelen myös sinun saamaasi voimaa ja paloa tehdä työtä.

Herralta kaikki tulee. Haluan olla rohkaisemassa osaltani, saan myös liittyä rukoilijoiden suureen joukkoon.

Kiitos myös siitä, että muistatte meita henkilökohtaisella tasolla. Olen varsin liikutettu joka kerta.

Minun siunaukseni on pieni, mutta Herramme kertaa sen suureksi.

Yst. EH

 

 

Jumalan rauhaa teille

Olisin iloinen, jos saisin näitä rohkaisu viestejä.

Tuo ”Yliopisto” kirjoitus oli  kuin kohdalleni tullut lohdutus. Lähettäkää minulle  “Kestovoimaa elämän arkeen”, niin kuin kirjoititte.

Olen erittäin vaikeassa elämän tilanteessa ollut jo tosi kauan. Sen tähden kaipaan syvempää rohkaisua Jumalan Sanan pohjalta ihan ihmiseltäkin. Toki ruokin nälkäisenä itseäni Jumalan pyhällä Sanalla. Muuten en selviäkään.

Siunaten työtänne ja jokaikista palvelutyössä mukana olevaa.

Tuula

 

 

Raamatun Sanassa

Kiitos Alfastudion 18.11.2018 asiallisesta, rohkeasta ja Raamatun Sanaan pitäytyvästä keskustelusta. Keskustelu oli kuin raikas tuuli kaiken ideologisen liberalisoinnin keskellä!

Jumala teitä runsaasti siunatkoon!

Terveisin Leena

 

Voit lähettää meille palautetta tästä linkistä.

Tai jos sinulle ei vielä tule työstämme kertovaa Itäportti -lehteä, voit tilata sen tästä linkistä.

Pääset lukemaan lisää palautteita tästä linkistä