IRR-TV tekee aktiivisesti työtä arabiankielisellä alueella. IRR-TV:n arabityön tuottamia TV-ohjelmia lähetetään satelliittien kautta ja ne tavoittavat viikoittain noin 10 miljoonaa katsojaa. IRR-TV:n arabityön johtaja Hani Henein kertoo arabityön olevan täynnä Jumalan ihmeitä, mutta kertoo työn kohtaavan myös jatkuvasti monenlaisia haasteita.

– Tämä työ on hyvin vaikuttava keino, jonka Jumala on ihmeellisellä tavalla avannut meille muutama vuosi sitten. Me emme pysähdy haasteiden edessä, vaan tiedämme, että on suuri siunaus, kun voimme näin tavoittaa muslimimaailmaa, Henein painottaa.

IRR-TV tuottaa ohjelmaa arabiankielisille alueille arabian, farsin, amharan, darin ja turkin kielillä. Ohjelmat välitetään katsojille 18 satelliittikanavan kautta ympäri maailman. Palautteita ohjelmista tulee sekä kirjallisessa muodossa että puhelimen välityksellä.

– Kun katsomme, mitä tapahtuu muslimimaailmassa, se on usein täynnä tuskaa. Monet ihmiset kärsivät hallinnon vuoksi. Olemme hyvin iloisia niistä palautteista ja todistuksista, joita ohjelmistamme saamme. Siellä todella kääntyy ihmisiä Jumalan puoleen, Henein kertoo.

Lue tästä todistuksia islamilaisista maista

IRR-TV:n arabityö tarvitsee edelleen esirukouksiasi ja tukeasi, jotta voimme jatkossakin lähettää evankelioivia TV-ohjelmia sadoille miljoonille muslimeille. 50 euron lahjalla tavoitamme satelliittikanavien kautta noin 3000  muslimia evankeliumin sanomalla. Voit tukea ohjelmien tuotantoa ja lähettämistä viitteellä 8853 tästä linkistä.