Andrei Motinga kertoi viimeisessä Itäraportti-ohjelmassa IRR-TV:n uusista TV -tuotannoista. Viime viikkona IRR-TV:llä on kuvattu 28 ohjelmaa yhden viikon aikana eri vieraiden kanssa, jotka ovat tulleet Ukrainasta, Saksasta, Puolasta, Virosta ja Venäjältä. Vieraiden joukossa on ollut mm. Ukrainan etulinjalta tuttu sotilaspastori Gennady Mohnenko. 

Aiempina viikkoina on kuvattu jo kymmeniä ohjelmia. Näin laaja tuotanto nykyisellä kapasiteetilla on ollut Motingan mukaan suorastaan läpimurto.  

Kasvava tarve uusille ohjelmille syntyi Ukrainan tilanteen muuttuessa. Ukrainassa tarvitaan uusia ratkaisuja myös evankeliumin levittämiseksi, sillä ennen sotaa kaikki kristilliset mediasuhteet menivät Venäjän kautta. Nykyään tarvitaan eri kanavia ja tuotantoja Ukrainaan ja Venäjälle.

IRR-TV aloittaa uuden vaiheen tuottaen ohjelmia sekä ukrainaksi että venäjäksi. 

Aiemmin kukaan länsimaalainen medialähetysjärjestö ei ole tuottanut ohjelmia ukrainaksi, vaan ne tuotettiin pääosin venäjäksi. Uusissa ohjelmissa käytetään Ukrainan kieltä. Ohjelmat sisältävät mm. keskusteluohjelmia, joihin osallistuu eri alojen asiantuntijoita. IRR-TV on alkanut ottamaan uudelleen käyttöön studioita Ukrainassa.  Myös Venäjällä toimii salaisia studioita, joiden puolesta pyydämme esirukousta. 

Motingan mukaan tämä on merkittävä edistysaskel IRR-TV:lle sekä muille länsimaisille medialähetysjärjestöille. Kiitos kaikille teille, jotka olette muistaneet työtämme rukouksin!  

Evankeliumi on ainut ratkaisu rauhaan. On tärkeää, että sen levittäminen saa jatkua. Kiitos kaikesta tuestanne, sillä ilman sitä työmme ei olisi mahdollista!  

Voit kuunnella koko radio-ohjelman tästä linkistä:
https://irr-tv.fi/media/radioarkisto/

P.S. Anna lahjasi Ukrainan hyväksi joko humanitääriseen apuun tai missiokirjojen painattamiseen tästä linkistä. Valitse haluamasi kohde valikosta, niin me toimitamme apusi perille. Kiitos Lahjastasi! Voit osallistua tähän keräykseen myös lahjoitamalla MobilePay:n  numeroon 25083.